Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El jugador Colombià que és una alternativa a Rafa Mir

Per Alex Alfaro · 28 Agost, 2023

El València CF es troba davant un repte en la seua cerca de davanters, i el nom que cobra protagonisme en les últimes hores és el de Rafael Santos Borré.

El club de Mestalla no vol donar per perdut a Rafa Mir, però Víctor Orta ja ho ha deixat molt clar: «Rafa Mir no ix del Sevilla. La decisió és ferma». Davant les complicacions en la negociació per Rafa Mir, la seua eixida del Sevilla es veu obstaculitzada, el club valencià ha ampliat el seu horitzó i el davanter es perfila com una opció a considerar colombià.

Segons informació obtinguda per ElDesmarque, Santos Borré s’ha mostrat poc inclinat a una possible mudança a la Lliga de Mèxic, ja que el seu desig és mantindre’s en el futbol europeu. Amb un contracte vigent fins a 2025 i un valor de mercat estimat entorn dels 10 milions d’euros, el València podria plantejar la seua arribada com una cessió amb o sense opció de compra.

Segons la informació que té Blanquinegres, és un nom més de la llarga llista que està analitzant Corona i el seu equip. De moment no està presa la decisió de l’opció B, que hi ha diverses opcions. Santos Borré, internacional colombià, compta amb experiència en la competició espanyola, havent jugat al Vila-real durant una cessió procedent de l’Atlètic de Madrid