Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El detall que falta per resoldre perquè Jesús Vázquez abandone el València

Per Blanquinegres · 29 Desembre, 2022

Ángel Torres, president del Getafe, va reconéixer ahir en un brindis amb els mitjans de comunicació que s’ha arribat a un principi d’acord per a tancar la cessió de Jesús Vázquez al València. Jesús Vázquez? “Hi ha un principi d’acord, bones relacions i espere que es puga tancar prompte”, ha assenyalat el número 1 de l’estructura del Getafe.
El València va rebre dilluns passat una oferta de cessió del Getafe perquè Jesús Vázquez jugue a Madrid el que resta de temporada, és a dir, fins al mes de juny.

Declaracions d’Angel Torres

“Sí, arribarà un lateral esquerre i un migcampista. Hi ha un principi d’acord amb el València i estem a l’espera que ens manen el contracte. El xic tenia moltes ofertes i ha decidit vindre ací. Hem decidit retornar al francés a l’Olympique”

El que està clar és que el futbolista valencià vol eixir camí a la capital d’Espanya en cerca dels minuts amb els quals no ha comptat en esta primera part de la temporada i espera que des del València es done la llum verda al moviment. Al València existeix cert malestar per les formes que ha tingut Ángel Torres a l’hora d’anunciar el principi d’acord.

El detall que falta

Encara tenint en compte de què es tracta d’un assumpte que depén únicament de Jesús Vázquez a causa de la clausula que li permet eixir cedit per no haver jugat els minuts marcats en el contracte, el futbolista i el seu entorn no volen una eixida sense el consens del club.

I de moment eixe consens encara no ha arribat. I encara que el Getafe ha acceptat les condicions demandades pel València: pagar per la cessió i penalitzacions en el cas que no jugue els suficients minuts, Gattuso encara no ha autoritzat l’eixida de Jesús Vázquez.

Des de Getafe es té molta pressa per a poder incorporar a Jesús Vázquez i tenien l’esperança de poder comptar amb el lateral esquerre per a la pròxima jornada de Copa encara que sembla que serà una cosa complicada. En el club hi ha programada una reunió en els pròxims dies amb Gattuso per a desembossar l’operació i prendre una decisió.