Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El canvi en l’onze que valora Gattuso per a enfrontar-se al Madrid

Per Alex Alfaro · 10 Gener, 2023

Torna la Supercopa d’Espanya per al València. Després d’aconseguir arribar a la final de la Copa del Rei de la mà de José Bordalás, el València s’ha guanyat a pols ser un dels quatre candidats per a alçar el trofeu de la Supercopa diumenge que ve. No obstant això, els de Gattuso no arriben ni molt menys en el seu millor moment i Gattuso ha de conscienciar a la plantilla, com ell mateix ha reconegut en roda de premsa, que són capaços de competir contra el Madrid.

Gattuso va per totes i utilitzarà el seu equip ideal per a intentar la classificació a la gran final. No obstant això, hi ha un canvi en l’onze que durant els últims dies ha agafat molta força. I no és una altra que la posició de la porteria.

“M’ha costat molt. Iago s’ha enfadat i ho respecte. En eixe moment tenia molta por per este partit. Va ser fonamental. Ho sent per Iago perquè s’entrena sempre, també ho sent per Cristian que no ha vingut a la banqueta, però he de prendre decisions i hui he decidit això”, va ser el que va explicar Gattuso en acabar el partit enfront de La Nucia per a justificar la decisió d’utilitzar com a titular a Giorgi Mamardashvili.

No obstant això, tot apunta al fet que el triat per a hui serà Iago Herrerín. Gattuso ha parlat molt durant esta última setmana amb el futbolista i el vol tindre involucrat en el dia a dia competitiu per si ocorreguera alguna cosa amb Mamardashvili. Necessita que tots els jugadors es troben al 100% i donar-li l’oportunitat de la Supercopa seria una magnífica oportunitat per a aconseguir-ho.

Herrerín precisament va realitzar una entrevista per als mitjans oficials del club abans de viatjar a Aràbia on va parlar de la importància del partit: Sobre el seu debut en Copa del Rei assenyalava que “l’altre dia em va tocar debutar. Ja havia jugat en amistosos. La veritat és que estic content, ja que cada dia em trobe millor. Amb l’equip, la relació ha sigut espectacular des del minut un i també amb el cos tècnic. Tots els que estem en el vestuari, ens toque jugar o no, estem a la disposició del míster i del Club per a intentar ajudar en tot el possible. Tothom vol jugar més, però sempre des del treball, des de la humilitat i sabent que el que decideix és el míster”

I sobre el vestuari que s’ha trobat al València reconeixia que “des del primer dia em vaig adonar que el grup és espectacular. Em van acollir molt bé i a alguns companys ja els coneixia d’haver-me enfrontat a ells. Però, des del minut un vaig tindre clar que anem tots en la mateixa direcció, quan ens hem d’apretar ho fem i quan cal riure riem. Cal aprofitar eixa sintonia per a demostrar-ho en el camp i fer coses grans, que és el que volem tots”.