Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  

El Brentford anglès demana 1,5M per Canós

Per Manel Rumbau · 06 Juliol, 2023

Sergi Canós, després de completar gran part de la seua carrera esportiva a la Premier League, té clar que ha arribat el moment de jugar al club de la seua vida. El de Nules està disposat fins i tot a perdre diners amb l’objectiu de recalar a Mestalla la pròxima temporada. 

No obstant això, d’aquesta operació no en depèn tota, ja que el Brentford, equip del qual és propietat el jugador, demana una petita quantitat de traspàs d’1,5M per a completar el seu fitxatge pel València C.F. El club de Mestalla, encara la postura inflexible dels anglesos, té clar que no oferirà cap quantitat de traspàs per ell, ja que s’espera que amb un percentatge de futura venda i el desig del propi jugador l’operació acabe per arribar a bon port.

Amb aquestes diferències econòmiques pel mig, el club britànic ha rebut ofertes d’Olympiakos, AEK d’Atenes i Anderlecht per Canós, encara que la intenció del jugador és clara: sols vol jugar a Mestalla.

En clau València C.F, Baraja veu amb bons ulls la seua arribada, ja que compleix els requisits tant esportius com econòmics de l’entitat, així com amb el perfil de jugador d’atac amb velocitat.