Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Dura crítica de Gattuso a la segona part de l’equip

Per Alex Alfaro · 15 Octubre, 2022

Gattuso ha sigut molt clar en roda de premsa com és habitual en el tècnic italià. De la mateixa forma que ha calificat com “increïble” l’inici de partit, també ha reconeixcut que ha fallat pràcticament tot en la segona meitat.

Segona part

“Jo pensava que anàvem a perdre este partit en el segons temps. I per això estic content del punt. És normal que a nivell mental cal treballar. Cal pensar molt de cara al partit del dimarts. Tots pensàvem en guanyar este partit. La victòria no ha arribat”

“En el segon temps em fallat molt. Segurament em fallat molts passes, no han hagut carreres de ruptures”

Cavani

“Cavani tenia unes molèsties al turmell i em decidit canviar-lo

Irregularitat

“Quan jugues un partit has de jugar al 100%. M’ha agradat com em començat el partit. El segon temps ha sigut molt roïn. Quan perdem tants balons es fica el partit molt complicat”

Inici del partit

“En este tipo de partit el normal és que l’equip començara de manera suau. Nosaltres em començat de manera increïble. Però en el segon temps em fallat en mentalitat, físic, pressió. Molts jugadors necessiten descans”

Els gols de Cavani

“Cavani és un gran jugador i un gran home. Sempre té una paraula positiva. Es un punt de referència per a molts jugadors de l’equip. Espere que no tinga res. Estic molt content que haja fet els dos primers gols”

Paulista

“En un baló parat em vist que Paulista tenia una molestia i per això anava a entrar Cenk. Paulista ha jugat un bon partit i ja està”