ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Dos valencianistes entre els 100 esportistes més ben pagats

Per Alex Alfaro · 11 Octubre, 2023

En l’esport, des de fa molt temps, es cobren quantitats ingents quantitats de diners. Vivim en un món en el qual el millor dels atletes pot ser un ‘mileurista’ mentre que un xicotet adolescent futbolista té un contracte milionari per a tota la vida damunt de la taula.

Este colp de realitat ja és acceptat per la societat i per unes competicions globalitzades que han provocat un desfasament econòmic brutal entre els uns i els altres. La llei de l’oferta i la demanda és tan justa com cruel en moltes ocasions i ha provocat, entre altres coses, que alguns esportistes espanyols siguen part de l’elit econòmica d’aquest país.

Els companys del Diario Marca han dut a terme un informe sobre els 100 esportistes més ben pagats d’Espanya entre els quals es troben quatre valencians i 2 futbolistes que juguen al València

Valencianistes

Ens trobem lluny dels esportistes més pagats com el cas de Jon Rahm (21,3M), Koke (16M), Marc Márquez (15M), Saúl (15M) o Asensio (14,55M).

En el cas dels valencianistes, Gayà és el més pagat amb 5,83 milions d’euros bruts anuals. També trobem a Hugo Duro amb 2,8 milions d’euros anuals.

D’altra banda, en la llista es troben valencians com Ferran Torres (10M), Bernat (8,7M) o Pau Torres (5,20M)