ACTUALITAT  

Dos valencianistes en la prellista de Luís De la Fuente per a enfrontar-se a Xipre i Geòrgia

Per Alejandro Fernandez · 07 Novembre, 2023

El València compta amb diversos jugadors que no estaran a les ordr es de Rubén Baraja per l’aturada de seleccions d’aquest mes de novembre, i hi ha un jugador que pot fer el salt de la sub-21 a la selecció absoluta.

Diferents mitjans han revelat alguns dels futbolistes que conformen la prellista del seleccionador nacional, Luís de la Fuente, per a la convocatòria oficial per als partits contra les seleccions de Xipre i Geòrgia en el Classificatori per a l’Eurocopa 2024 d’Alemanya.

Dins de la prellista es troben dos jugadors del València que lideren a l’equip de Ruben Baraja en lliga. El capità, José Luís Gayà, i Javi Guerra són els dos valencianistes que estan dins dels plans de Luis De la Fuente per a ser convocats, i poder estar estar l’any que ve disputant l’EURO 2024.

José Luís Gayà és del gust del seleccionador i sembla que és el seu lateral esquerre titular. Javi Guerra seria la primera vegada que acudiria a una convocatòria amb l’absoluta després de debutar amb la Sub-21 al setembre a les ordres de Santi Dénia, junt amb Diego López i Fran Pérez.

Uns altres dels jugadors que es troben en la prellista de Luís De la Fuente són Isco, Ayoze Pérez, Marc Roca, Héctor Bellerín, Fermín López i Jesús Navas. Tan sols queden les aturades de seleccions de novembre i març abans de la convocatòria per a l’Eurocopa i aquestes llistes són fonamentals per a conéixer els qui són els preferits pel seleccionador, i qui poden formar part del selecte grup que anirà a Alemanya a la recerca del títol europeu.