+  PRIMER EQUIP  

Des d’Anglaterra s’insistix en l’interès del València per Juan Mata

Per Blanquinegres · 23 Març, 2015

El nom del que ja fora jugador blanquinegre torna a sonar des de les illes britàniques.

El nom de Juan Mata torna a sonar en força des d’Anglaterra. Segons s’apunta últimament als rotatius anglesos, el VCF estaria disposat a oferir una quantitat propera als 20 milions de lliures (30 d’euros) per fer tornar al jugador de Burgos a vestir la camiseta blanquinegra per a la 2015-16 i 3 temporades més. Certament, este interès que ix d’Anglaterra no sorprèn. Fa unes setmanes ja apuntavem este possible moviment des d’esta mateixa plana.

Tot i les informacions, el President executiu del Club, Amadeo Salvo, va desmentir qualsevol publicació. I es que fa menys de 10 dies, Salvo junt a Peter Lim van visitar Manchester per tal de conèixer de més de prop els aspectes del marketing entre d’altres del conjunt Red Devil i tractar d’implantar-los dins de l’organigrama valencianista.

Tot i que la incorporació de Juan Mata seria una gran figura, per al més que probable VCF de Champions de la temporada que ve, les últimes actuacions de l’internacional espanyol podrien frenar la intenció que en un principi Van Gaal tenia de alliberar-se del jove espanyol. I es que feia alguna cosa més de 2 mesos que Mata no era titular amb els diables rojos i ara, a les dos últimes aparicions, la setmana passada davant els Spurs i esta davant el Liverpool, amb 2 gols inclosos, podrien fer canviar l’opinió del tècnic holandès. Per lo que amb la negativa del tot poderós anglès, l’entitat de Mestalla hauria de continuar amb la recerca d’un nom TOP del futbol europeu.