Debat reobert

Per Blanquinegres · 07 Maig, 2017

Jaume Doménech va disputar el seu primer partit oficial de la temporada a la Lliga a falta de tres compromisos per a la conclusió de la mateixa i ha passat l’examen amb nota. El canterà, tot i que va encaixar un gol en el temps afegit de la segona meitat i no va deixar la seua porteria a zero, va ser un dels destacats en la victòria del València Club de Futbol per 4-1 davant Osasuna en un duel que va tindre lloc a l’estadi de Mestalla i que corresponia a la jornada 36 de la màxima categoria. Només una diana d’Olavide quan ja s’havia complit el temps reglamentari l’ha impedit marxar-se cap a casa amb el somriure a la boca.

El d’Almenara va resoldre amb encert totes les accions de perill que havien protagonitzant els atacants rivals. Especialment bones van ser les aturades, a Fausto Tienza en en el minut 25 i a Sergio León ja en la represa. En la primera d’elles, el ’13’ ha tret la mà esquerra salvadora quan el migcampista visitant, en semi errada cabotejava una centrada de Roberto Torres. Ja després del descans, de nou Jaume arrancava l’aplaudiment dels més de 23.000 espectadors que s’havien donat cita al coliseu de l’avinguda de Suècia parant d’allò més bé un un contra un amb el davanter cordovés.

Així, el ‘Gat’ torna a reobrir el debat a la porteria sabent que, a banda de Yoel que serà traspassat a l’Eibar, l’entitat blanc-i-negra haurà de desfer-se d’algun dels seus efectius baix dels pals, ja que a més del valencià, Diego Alves té contracte i Matt Ryan regressarà de la seua cessió al Genk de Bèlgica.