Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Data, hora i funcionament del sorteig dels quarts de final de la Copa del Rei

Per Alex Alfaro · 19 Gener, 2023

La Copa del Rei continua cremant etapes a velocitat de creuer. El torneig organitzat per la RFEF continua avançant fases, . Mancant el Ceuta-Barcelona i el Vila-real-Reial Madrid d’este dijous, les eliminatòries de huitens ja s’han decidit.

Este campionat s’està posant cada vegada més interessant amb el pas de les dates. Este mes de gener és fonamental, ja que es podrà determinar als equips que seran presents en les semifinals, un clar punt d’inflexió en un dels tornejos més importants de l’esport nacional.

La dates dels quarts de final

Un dels elements més importants que s’han de tindre en compte sobre l’antepenúltima fase de la Copa del Rei és la data, o dates, en les quals es duran a terme els quarts de final del torneig coper. En este cas, i, d’acord amb el calendari oficial de la RFEF, serà el pròxim 25 de gener quan es duga a terme aquesta ronda.

Sorteig pur en quarts de final

Des de les primeres rondes fins a huitens de final, les eliminatòries s’han disputat en els camps dels equips de menor categoria, exceptuant enfrontaments entre conjunts que es trobaven en esta. Això s’acaba en els quarts de final. D’acord amb les bases de competició de la RFEF, és a partir de quarts quan el sorteig és pur. En esta fase, els partits es disputaran en els estadis d’acord amb l’ordre d’extracció de les boles.

Eliminatòria a partit únic, un dels grans atractius de la Copa

Este és un dels grans atractius amb els quals compta el torneig del KO. Fins a semifinals, els xocs que es vagen a disputar es duran a terme de manera únic. No hi haurà anada i tornada, el considerat com a format tradicional. Això influeix de manera significativa, tant en el desenvolupament com en l’espectacle dels partits, ja que, si el duel acaba en empat, caldrà recórrer a la pròrroga. En el cas que no se solucione en 120 minuts, s’haurà d’anar al torn de penals per a conéixer a l’equip que passe de fase.

Data del sorteig

Altre dels punts clau sobre els quarts de final de la Copa del Rei és conéixer l’horari del sorteig. De moment, cal esmentar que el període previst per a la celebració d’este esdeveniment serà aquest divendres, 20 de gener a les 13.00 hores. Teledeporte i #Vamos seran les televisions encarregades de retransmetre-ho.