Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Cucurella: “El València ha fitxat un gran entrenador”

Per Gerard Gálvez · 03 Juny, 2021

El jugador del Getafe, Marc Cucurella, ha concedit una entrevista en SuperDeporte, on ha analitzat la figura de Bordalás i ha parlat sobre el València. L’interior esquerrà coneix molt bé a Bordalás, ja que ha sigut l’entrenador que millor rendiment li ha tret, col·locant-lo com un dels millors interiors esquerrans d’Espanya.

Figura de Bordalás

Crec que el València ha fitxat un gran entrenador. És un entrenador que, en el meu cas, em va donar molta confiança, que dona molta confiança als jugadors i al final gràcies a ell també estic ací en la selecció espanyola sub-21. El València ha fet una gran aposta per ell i estic convençut que les coses li aniran molt bé al València en el futur

Punt fort del nou entrenador del València

El millor? Sobretot, el que destacaria d’ell és la motivació i traure molt de rendiment als jugadors. Va agafar a l’equip quan estava en Segona i el va portar a jugar competicions europees i aconseguir tot això al Getafe és un fet espectacular. Jo crec que si no fora per ell no ho haguérem aconseguit

Cucurella i el València

El jugador del Getafe ha sigut relacionat amb molts clubs, i com Bordalás ha arribat al València, el club de Mestalla també ha sonat com un dels possibles destins del jugador.

El València és un gran club, però en aquests moments no estic pensant en el meu futur. Estic gaudint dia a dia d’aquesta competició que és única i crec que tenim un repte molt bonic per davant