ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Mamardashvili: “El meu somni és seguir al València, però no depén de mi”

Per Blanquinegres · 12 Maig, 2024

Giorgi Mamardashvili, el dia que tornava a jugar després de la seua sanció i estava supervisat amb lupa, es va exhibir davant el Rayo Vallecano. Tres paradons van evitar el gol del Rayo i van provocar que Mestalla es posara en peus i entonara: “Giorgi queda’t”.

Mamardashvili, en els micròfons de Movistar LaLiga, no va ser massa clar amb el seu futur, just quan comença a especular-se que pot ser la gran venda del València aquest estiu. El georgià va assegurar que el seu desig és seguir en el club ché, encara que no va tancar la porta a una possible eixida. “El meu somni és seguir al València, però no depén de mi. Veurem a veure què passa”, ha assegurat.

Mamardashvili va quallar un gran partit davant el Rayo i enfront de Stole Dimitrievski, el meta que està sonant per a ser el seu reemplaçament. “El meu treball és parar totes les pilotes. Cada dia treballe per a fer estes parades. Guanyar és complicat perquè la competició és molt alta. Hem de seguir fins al final perquè queden tres partits”, ha comentat el porter després de convertir-se en l’MVP del València-Rayo.