ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja analitza l’empat contra el Rayo Vallecano

Per Blanquinegres · 12 Maig, 2024

Empat i opcions europees: “Hi ha una cosa important que hem intentat mantindre des de l’inici de la temporada: la coherència. A tots ens il·lusionava guanyar aquest partit, a l’Alabés i tots els punts possibles perquè ens hauria acostat a un objectiu il·lusionant. Però la realitat és que, després dels últims resultats i després de tres derrotes, l’important era trencar això. Hem buscat la victòria però no hem tingut encert i sempre tens el risc que et guanyen. Mancant tres jornades, li done valor als punts. Tindre porteria a zero sempre és positiu”

Falta de gol: “És una qüestió de ratxes i de moments. Hui han jugat els quatre davanters que tenim. Roman, en la primera acció, ha tingut una per a espentar-la. No és habitual que falle això, però el gol és caríssim. L’important és generar i tindre ocasions. Per moments, hem tingut un cert control del partit. No grans ocasions, però hem jugat molt en camp rival i això cal assumir-ho. Si no tens encert, és difícil guanyar”.

Mamardashvili: “És un porter que ens sosté en els partits. Els porters estan per a parar. El seu nivell és molt alt, com tota la temporada. Tenim la sort que estiga amb nosaltres. La primera parada m’ha semblat impressionant perquè quasi no l’ha vista. La seua reacció ha sigut fantàstica. Hem valorat durant tota la temporada el seu nivell. Per a mi, ha sigut fonamental per a complir els objectius. En la temporada ens ha anat sostenint”.

Llarga la temporada: “No. Hem competit fins al final, com el Raig. Són partits molt durs perquè el rival colpeja molt. Utilitzem els recursos que disposem. També caldria pensar que Gayà, que pot anar a l’Eurocopa, no està, com Jesús Vázquez. Estem jugant amb Yarek, un xic de 18 anys que està començant i no està en la seua posició. Això cal donar-li valor. Content per com s’esforcen. Estem competint amb tot el que tenim. Només puc aplaudir per competir amb els equips que estem competint”.

Cabreig:  “No estic cabrejat per a res. Quan un equip, després de tres derrotes, té la resposta de hui… Ens ha faltat encert. Em dormiré tranquil, encara que m’agradaria guanyar i rendibilitzar les ocasions que hem tingut. Si analitzes el partit, ha tingut igualtat i la diferència està en l’encert. Cal valorar el treball d’aquests jugadors que es deixen el màxim”.

Reforços al gener per a estar a Europa: “No ho podem saber. A vegades penses que pot ser… I altres que no. No parle d’hipòtesi. Parle del que sent amb aquests jugadors i de Mestalla que ens ha tornat a espentar. Quan veus al teu equip que dona el màxim, no puc dir una altra cosa. Almenys, és la sensació que tinc jo. Sabem el que costa guanyar cada punt”.

Manifestació davant el Girona: “És una situació que m’agradaria que fora diferent perquè és l’últim partit de la temporada a Mestalla i m’agradaria mantindre la comunió que hem tingut durant tot l’any. Si hi ha alguna cosa a valorar, és com ens han donat suport. M’agradaria una altra cosa, però també respecte la seua decisió”.