Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

CRÒNICA: Espanya no passa de l’empat al debut als Jocs Olímpics

Per Miguel Castells · 22 Juliol, 2021

La selecció espanyola no ha aconseguit perforar la porteria d’Egipte i no ha passat de l’empat a 0 al debut als Jocs Olímpics. L’equip de Luis de la Fuente va gaudir de les millors ocasions, però tampoc va ser capaç de practicar un futbol brillant per a poder generar espais a la defensa egípcia.

Amb tot

Espanya eixia amb tot. Unai Simón, Pau Torres, Pedri, Dani Olmo i Oyarzabal, cinc jugadors que van tindre protagonisme a l’Eurocopa, eren titulars, i a més a més, l’onze el completaven futbolistes de molt nivell com Asensio o Ceballos. No obstant això, esta superioritat sobre el paper no s’ha plasmat al resultat.

Un pal i dos lesions

A la primera part, la selecció va eixir amb un tir al pal de Dani Ceballos i dos males notícies: la lesió del mateix Ceballos i de Mingueza. Pel segon va entrar Jesús Vallejo, per tant, Luis de la Fuente s’ha vist obligat a improvisar ixe nou lateral dret. Pedri i Oyarzabal intentaven superar el mur egipci, mentres que Asensio estava desaparegut al no tindre per darrere un lateral natural.

Ocasions amb el triple canvi

La segona part va seguir un guió molt paregut. Espanya ho intentava, però tampoc era capaç d’inquietar la porteria rival. Al minut 70, Rafa Mir, Carlos Soler i Bryan Gil entraren al camp i la selecció començà a acumular ocasions. Les dos més clares, dos remats de Rafa Mir i de Vallejo en les últimes jugades del partit, però cap d’elles es va materialitzar.

Empat inesperat

D’esta manera, la favorita arranca amb un empat inesperat davant Egipte. Ara esperen Argentina i Austràlia a un grup on Espanya continua dependent d’ella mateixa per a ser líder de grup, però que ha tingut un entropessó inesperat.