Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Cristiano Piccini comença la sessió d’entrenament amb els seus companys

Per Pablo Marquez · 24 Març, 2021

Esta setmana no hi ha lliga. Per este motiu, Javi Gracia i el seu cos tècnic han adaptat el pla d’entrenaments per a poder organitzar sessions productives, tot i que falten nou futbolistes que estan concentrats amb les seues seleccions.

Després del dia de descans que va proporcionar Javi Gracia a la seua plantilla, els futbolistes han eixit hui a la Ciutat Esportiva de Paterna per a preparar una nova sessió d’entrenament. De moment, els futbolistes només han entrat al gimnàs i s’espera que més tard puguen eixir al camp d’entrenament.

TOTS ELS JUGADORS HAN INICIAT LA SESSIÓ AL GIMNÀS

En una primera instància, no s’aprecia cap baixa a l’entrenament, segons ha informat Onda Deportiva València. De fet, els futbolistes que encara no estan al 100% han iniciat la sessió amb el grup en un intent per recuperar-se i poder ajudar als seus companys en les últimes deu jornades de lliga.

CRISTIANO PICCINI I MANGALA TREBALLEN AMB EL GRUP

D’esta forma s’ha vist com Cristiano Piccini i Eliaquim Mangala han iniciat l’entrenament al gimnàs com els seus companys. Quan acabe la sessió, haurem d’estar pendents per si completen o no la segona part de l’entrenament.

Els dos jugadors no estan tenint sort esta temporada amb les lesions i volen recuperar-se de forma definitiva per a poder entrar en els plans de Javi Gracia.

CHERYSHEV ESPERA ESTAR DISPONIBLE PER AL PRÒXIM PARTIT

D’altra banda, Denis Cheryshev també ha iniciat la sessió amb la resta del grup. El passat dissabte, Javi Gracia va confirmar a la roda de premsa que Cheryshev havia completat tota la sessió d’entrenament i que ja estava disponible per a jugar. Ja han passat dos mesos que el migcampista rus no juga un partit amb el València.

En un principi, tot feia indicar que la lesió de Cheryshev era una lleugera molèstia i que no hi havia cap problema seriós. No obstant això, eixes molèsties li han impedit participar en lliga dos mesos. Ara sembla que Cheryshev està recuperat i amb moltes ganes d’ajudar a l’equip a aconseguir els objectius.