Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Correia i Soler es sotmetran a proves mèdiques per a comprovar si estan lesionats

Per Pablo Marquez · 19 Abril, 2021

El València va aconseguir l’empat davant el Reial Betis a l’estadi Benito Villamarín. No obstant això, al llarg del partit, diversos futbolistes del València varen sofrir molèsties físiques per les quals varen abandonar el camp.

Thierry Correia es va lesionar en el minut quatre de partit

En el minut quatre de partit, Thierry Correia es va lesionar al genoll. El futbolista portugués estava en un gran moment i s’havia convertit en una peça fonamental per a Javi Gracia. Correia va aparéixer amb crosses mentre els seus companys estaven en el camp.

Segons ha informat SER Deportivos València, este migdia el lateral portugués es sotmetrà a una ressonància per a conéixer quina lesió té. Des del club pensen que pot tractar-se d’un esquinç al genoll, però esperaran a les proves per a veure quant de temps està fora dels terrenys de joc.

Carlos Soler és dubte per al dimecres

D’altra banda, Carlos Soler també va abandonar el partit a conseqüència d’unes molèsties. El migcampista valencià està a l’espera de fer-se les proves mèdiques pertinents per a saber si té una lesió o si és un cúmul per cansament. Ara mateix, Carlos Soler és dubte per al partit del pròxim dimecres davant l’Osasuna. Ara, s’apropa el final de la temporada i des del club no volen forçar a Soler si no està al 100% de les seues condicions físiques.

Racic està en perfectes condicions

Per últim, Uros Racic també va abandonar el partit en l’últim tram. No obstant això, el jugador serbi està en perfectes condicions i no té cap problema. De fet, amb la baixa de Soler, tot fa indicar que Uros Racic estarà en l’estadi El Sadar per a ajudar als seus companys.