+  PRIMER EQUIP  

CONVOCATÒRIA VCF: Llista de 18 per viatjar a Granada

Per Blanquinegres · 13 Gener, 2016

18 seran els homes que viatgen en el dia de demà cap a Granada per tal de defensar de la millor manera possible la renda de 4-0 abastada fa una setmana en el partit d’anada dels octaus de Final de la Copa del Rei.

Fruit de ser la competició del KO i les lesions, Gary Neville completa la citació amb homes del VCF Mestalla que fins i tot poden tindre molt de protagonisme dins del mateix encontre. Diallo, Zahibo i Fran Villalba tornaran a la dinàmica de viatge amb el primer equip i acompanyaran a Jaume, Ryan, Cancelo, Vezo, Santos, Mustafi, Orban, Danilo, Parejo, Piatti, de Paul, Santi Mina, Negredo i Paco Alcácer.

L’única sorpresa de la convocatòria és la tornada de Zakaria Bakkali. El belga torna amb el grup després de superar els problemes al pubis que fins ara el tenien fora dels camps. Per contra, Gayà que ja entrenava a bon ritme es queda guardant-se encara per no recaure. Les altres baixes per precaució són a banda del de Pedreguer són, Diego Alves, Feghouli, André i Javi Fuego que pateix una distensió a un muscul del maluc. Per decisió tècnica es queden a València, Rodrigo Moreno, Barragán i Abdennour. Enzo Pérez, baixa per un mes i mig, està en ple procés de recuperació.