ACTUALITAT  

El Celta tindrà que pagar 9 milions d’euros a Rafa Benítez pel seu acomiadament

Per Joan Marc García · 13 Març, 2024

Ahir, Rafa Benítez va deixar de ser entrenador del Celta. El club vigués va anunciar en el matí d’aquest dimecres la destitució del tècnic. La derrota enfront del Reial Madrid al Bernabéu per 4-0 ha portat a la directiva a prendre la decisió de buscar un canvi de rumb en la banqueta.

Rafa Benítez i el seu cos tècnic es desvinculen del RC Celta després de huit mesos de dedicació, però en els quals l’equip no ha obtingut els resultats esperats pel club. El club vol expressar-li a Rafa Benítez i als seus ajudants el seu més sincer agraïment per la implicació, honestedat i professionalitat que van mostrar des de la seua arribada i l’incansable treball realitzat. El RC Celta vol a més desitjar-los molta sort i èxit en el futur”, ha sigut el comunicat del Celta.

La presidenta del Celta, Marián Mouriño, sempre va mantindre l’aposta ferma pel contrastat entrenador madrileny. No obstant això, la duresa de la derrota a Madrid ha precipitat tots els esdeveniments d’una forma inesperada. La màxima mandatària sempre va dir que mantindria a Benítez fins que la situació fora insostenible, una cosa que sembla haver arribat.

El director esportiu Marco Garcés té ara la missió de trobar un nou entrenador per a substituir a Rafa Benítez. El terratrémol a casa del Celta arriba just uns dies abans del transcendental partit enfront del Sevilla. Benítez va dirigir la sessió d’ahir, hui van descansar. En les pròximes hores s’acomiadarà dels que fins ara eren els seus jugadors.

Ara, i segons ha informat Marca, el club de Vigo tindrà que pagar fins a 9 milions d’euros al que va ser entrenador del València, encara que el Celta tractarà de rebaixar eixa quantitat pels 3 anys de contracte que va firmar Rafa Benítez.