Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Coneix el que guanya el València per jugar la Supercopa

Per Alex Alfaro · 10 Gener, 2023

Arriba la Supercopa d’Espanya i com no podria ser d’una altra manera porta polèmica en el repartiment econòmic dels diferents clubs, com ja va passar en la primera edició que el València va disputar a Aràbia i que va provocar que el club “che” demandara a la RFEF per un repartiment per a res equitatiu.

La Supercopa arrancarà el pròxim 11 de gener i novament enfrontarà al Reial Madrid amb el València i al Betis amb l’FC Barcelona. La final es jugarà el dia 15.

Segons ha informat El Partidazo de la Cadena Cope, la Supercopa d’Espanya reparteix un total de 40 milions d’euros. D’ells, 20 milions van per al futbol no professional, 2,8 milions d’euros per a Barça i Real Madrid, 1,7 milions d’euros per al València i 750000 euros per al Betis. El València acudeix en qualitat de finalista de Copa i encara així cobra prop d’un millió més que el guanyador de la Copa.

D’altra banda, l’empresa Kosmos (Gerard Piqué) s’emportarà 4 milions d’euros de comissió per l’organització del trofeu.

A tot això, cal sumar-li un milió d’euros per arribar a la final i 2 milions més per al campió. A més, a cadascun dels equips se li ofereix uns 300k per a desplaçaments i hotels.