Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Coneix el nombre d’abonats que han renovat

Per Alex Alfaro · 30 Juny, 2022

La campanya d’abonats està tenint un gran acolliment, o almenys això és el que emana des del club de Mestalla. Segons ha informat “El Desmarque” han renovat al voltant de 31000 abonats, en el dia que comença el procés de les noves altes.

D’esta manera, unes 900 persones haurien decidit no continuar la seua relació amb el club, mentre que en la graderia d’animació hi ha al voltant de 800 nous socis, a l’espera que s’acabe oficialitzant l’acord amb Curva 1919, tal com hem anat informat puntualment en Blanquinegres.

No obstant això, cal fer un xicotet matís i és que les renovacions han sigut activades si l’abonat no ha estipulat el contrari. Per tant, este número pot disminuir ja que molts abonats deneguen el primer càrrec de la domicialització, per tant fins al mes de setembre no sabrem encara quants abonats íntegrament tindrà el club de Mestalla.

Malgrat eixes dades, el club venia d’un dades d’abonats pèssims amb una pèrdua de 10000 des de l’última temporada de Marcelino. Des del club de Mestalla es van marcar l’objectiu d’arribar als 36000 abonats esta temporada, per a tornar a superar els 40000 en pròximes temporades.

Noves altes 

El València ha obert a les 10 del matí el procés de reserva per als nous abonaments de cara a la temporada 22/23. Després de dues setmanes en les quals els abonats de la temporada passada han pogut decidir si continuaven amb la passada o no, s’ha obert ja el procés de reserva. Els aficionats tenen fins al 13 de juliol per a realitzar-ho via onlinne previ pagament d’una quantitat simbòlica.

Més endavant, els aficionats hauran d’anar a taquilles per a acabar procés i convertir-se en nous abonats de l’entitat. Segons ha informat el València, en la primera hora que aquest procés ha estat habilitat s’han comptabilitzat 1000 altes noves.

 

Clica ACÍ per a reservar el teu abonament (nova alta)