Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Fran Pérez tindrà fitxa de primer equip per a la temporada 23/24

Per Alex Alfaro · 12 Gener, 2023

Paterna segueix aportat jugadors al primer equip i és un dels aspectes als quals ha d’aferrar-se el valencianisme. La llista és eterna en l’última dècada on la joventut ha desplaçat a la cartera. Durant el dia d’ahir, en plena semifinal de Supercopa, un altre talent brut va voler fer-se espai i deixar gravada una autèntica declaració d’intencions

Parlem de Fran Pérez que esta temporada a poc a poc estava trucant a la porta de les oportunitats en el primer equip. Com ja vam informar fa unes setmanes, el futbolista tenia en el seu contracte una possibilitat d’ampliar-li el contracte fins a 2026 de manera unilateral en el cas que li tramitara fitxa de primer equip.


No obstant això, es tracta d’una clàusula que finalitza el pròxim 15 de febrer i el València ha pres la decisió d’executar-la i per tant serà futbolista del València fins al pròxim 2026, tal com ha informat el periodista Salva Gomis.

No obstant això, la tramitació no tindrà efecte fins a la temporada 23/24 pel que no hi ha cap impediment perquè es puga tancar a posteriori del 15 de febrer.