Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Cillessen: “Mai m’havia sentit tan impotent, enfadat i horrible”

Per Miguel Castells · 03 Juny, 2021

Frank de Boer anuncià que Jasper Cillessen no anirà a l’Eurocopa. El porter holandés havia firmat un bon final de temporada que li havia permés anar convocat, però després d’agafar la Covid, el seleccionador ha decidit deixar-lo fora, tot i que ja està recuperat. Així, Cillessen ha carregat davant De Boer amb unes declaracions per a Telegraf:

Mai m’havia sentit tan impotent, enfadat i horrible.

De Boer

Ningú em va dir res fins que el seleccionador em va cridar el dimarts.

És una situació irònica.

Les regles permeten canviar porters durant l’Eurocopa i hi havia temps de sobra.

Tan sols un dia amb símptomes

El primer dia vaig estar constipat, però després ja em vaig trobar bé.

El seleccionador diu que no estic en forma. Mai anem a estar d’acord en això.

Amb la baixa definitiva de Jasper Cillessen el més probable és que el titular siga Tim Krul. Holanda debutà ahir als partits amistosos de preparació amb un empat a 2 davant Escòcia i el porter del Norwich disputà els 90 minuts. Depay és la principal arma ofensiva d’una Holanda que es queda sense el seu porter titular per una situació complicada d’explicar.