+  PRIMER EQUIP  

Cheryshev… i De Paul s’entrenen amb al grup

Per Blanquinegres · 02 Febrer, 2016

El VCF ja s’entrena en dinàmica de prèvia per al partit d’anada de demà davant el FC Barcelona en el Camp Nou. Dins de les novetats del dia ha sigut vore a Denis Cheryshev entrenar junt als que seran els seus nous companys fins a final de temporada.

L’altra sorpresa de la sessió ha sigut vore com si res a Rodrigo de Paul, després de que en el dia d’ahir el Racing d’Avellaneda fera oficial l’arribada de l’argentí en forma de cessió. Cert és que en cap moment el VCF va fer oficial este moviment i fins ara, amb el mercat de fitxatge ja tancat, el Club blanquinegre ja s’ha pronunciat al respecte per lo que de Paul continua complint amb la seua obligació de presentar-se al seu lloc de treball.

La sessió ha comptat amb Enzo Pérez entrenant-se a la gàbia de la Ciutat Esportiva de Paterna. El mig centre argentí, afectat al pòmul de la cara, s’ha entrenat sense cap tipus de protecció a la cara. Enzo serà dubte fins a última hora per tal de ser una possibilitat per al tècnic del VCF, Gary Neville qui serà l’últim en discernir en si tira mà o no del jugador.