La millor informació del ValènciaCF en valencià

Cazoo presenta pèrdues milionàries en borsa
,

Cazoo presenta pèrdues milionàries en borsa

COMPARTIR

El València anunciava a finals d’esta última temporada la contractació de Cazoo com a patrocinador oficial del club. L’empresa de lloguer de cotxes té la seua marca en altres equips d’Europa com el Marsella o el Everton, i ara a Espanya també està present al València i a la Real Societat, dos mítics del futbol espanyol amb una massa social rellevant.

90 % del capital

Estos patrocinis convidaven a pensar en un augment significatiu dels seus ingressos, però la realitat és que, segons Plaza Deportiva, Cazoo ha registrat pèrdues milionàries en borsa. L’empresa ha passat dels 6.310 milions d’euros incials a un mínim històric de poc més de 650 milions. Traduït a percentatges, es tracta d’una pèrdua de capital del 90 %.

Acomiadament de 750 treballadors

El fet que provoca que no s’haja desplomat l’empresa és que han registrat un augment del 100 % de vendes i, per tant, en este aspecte un increment també del 160 % dels ingressos. No obstant això, s’han vist obligats a acomiadar a 750 treballadors, que signifiquen un 15 % del total. Tot i que l’augment d’ingressos és significatiu, la caiguda en borsa ha sigut pitjor encara.

Així, el principal patrocinador del València travessa una època complicada a l’àmbit financer. Tant de bo no siga un problema per al nostre club.