ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Castillejo se sincera i denúncia una campanya contra ell

Per Alex Alfaro · 19 Septembre, 2023

El futbolista malagueny s’ha pronunciat en l’entrevista que ha concedit des d’Itàlia a Tribuna Deportiva sobre totes els fets que es van produir i informacions que van eixir sobre la seua situació durant l’estiu.

Samu Castillejo ha confessat que durant l’estiu van eixir infinitat d’informacions falses sobre ell. El jugador va voler defensar els seus interessos, però en cap moment va voler fotre al club. “El club necessitava donar eixida a jugadors perquè arribaren uns altres”, així ho ha explicat Castillejo.

Castillejo ha declarat que es va iniciar una campanya en contra d’ellcontra la seua professionalitat com a futbolista i que els que creaven aquest tipus de polèmiques són quatre xavals que van intentar tacar el seu nom i buscar un motiu del seu descart. Així, el jugador ha comentat que va patir per la seua lesió i que el motiu pel qual no jugava no tenia relació amb la professionalitat.

El València necessitava donar eixida a diferents jugadors per a tindre capacitat per a l’arribada nous futbolistes del gust futbolístic de Rubén Baraja i Castillejo es trobava amb diferents ofertes per a eixir. Castillejo ha admés que no va voler fotre al València en cap moment, però que ell volia defensar els seus interessos com a futbolista.

A més, Castillejo vol continuar jugant al màxim nivell a Europa, per això ha rebutjat ofertes de l’Aràbia Saudita i la temporada que ve es tornarà a vestir de valencianista. Castillejo es troba cedit en el Sassuolo i tornarà al València la pròxima temporada.