ACTUALITAT  

Carlos Soler, relegat a la banqueta del PSG

Per Joan Marc García · 13 Octubre, 2023

Des de l’arribada de Luís Enrique, l’exvalencianista no ha gaudit quasi d’oportunitats d’eixir a l’onze titular o de jugar una quantitat important de minuts.

A més, els seus minuts al camp són realment escassos, ja que segons les dades d’Info Mestalla, ha disputat només el 12.55% dels minuts possibles, equivalent a tan sols 113 minuts d’un total de 900 minuts disponibles. Això es tradueix en una mitjana de només 11.3 minuts per partit, cosa que planteja interrogants sobre el seu paper a l’equip.

En l’àmbit internacional, la seua situació no és diferent, ja que Carlos Soler encara no ha tingut l’oportunitat de debutar a la Champions League, estant a la banqueta durant els dos partits en què el seu equip ha participat a la competició europea.

A més, s’ha quedat fora de la selecció espanyola, cosa que representa un gir inesperat a la seua carrera, ja que anteriorment havia estat convocat per representar el seu país i fins i tot, podria perillar la seua presència a l’Eurocopa de 2024.

La situació actual de Carlos Soler planteja dubtes sobre el seu futur al PSG i en l’àmbit internacional, ja que la seua escassa participació als partits i la seua absència en competicions d’alt nivell són motius de preocupació per al jugador, que podria buscar una eixida aquest mateix hivern en busca de minuts.