La millor informació del ValènciaCF en valencià

Carlos Soler: “Cada victòria del València és una victòria per a mi”
,

Carlos Soler: “Cada victòria del València és una victòria per a mi”

COMPARTIR

Encara sembla estrany parlar de Carlos Soler com un futbolista alié al València C.F. La seua eixida en els últims dies de mercat va deixar un sabor amarg a un valencianisme que ja ha rebut massa colps. Soler va voler separar els seus camins del València, i el club no va tindre la força en el mercat per a renovar-lo o permetre’s rebutjar l’ofeta del PSG i deixar que marxara gratis el pròxim 30 de juny.

Ara Soler es troba convocat amb la Selecció espanyola i és un dels fixos per a Luis Enrique en cadascuna de les convocatòries. Durant la concentració amb Espanya ha parlat per als companys de Deportes Cuatro deixant diferents titulars respecte a la seua eixida del València.

 

“Els desitge tot el millor perquè soc un valencianista més, un valencià més. M’he vist tots els partits des que no estic i continue tenint contacte dia a dia amb molts els del vestuari: José, Jaume, Hugo Duro, Toni Lato… No em vull deixar a ningú, però per a mi cada victòria del València CF és una victòria per a mi”.


Peter Lim

“És veritat que hi ha hagut molts alts i baixos. Va haver-hi un parell d’anys bons que ens vam ficar en Champions i altres no tan bons. Però bo, jo només tinc paraules d’agraïment al club, a la seua gent i als jugadors amb els quals he sigut allí”.

València de Gattuso

“El club jo crec que si que sembla que està fent les coses millor amb el nou míster. Amb Gattuso. Els dos mesos que he estat amb ell estic molt content, molt pròxim amb ell. El seu cos tècnic és de molt bon nivell i els jugadors que s’han signat, al costat del sistema de joc, poden ajudar l’equip a fer una bona temporada”.