La millor informació del ValènciaCF en valencià

CaixaBank finançarà part del Nou Mestalla si es renova l’ATE
,

CaixaBank finançarà part del Nou Mestalla si es renova l’ATE

COMPARTIR

Sean Bai vol donar-li una nova cara al València. Respecte al Nou Mestalla, demà oferirà una roda de premsa per a explicar detalladament el projecte, i a més a més estarà obert a les preguntes dels mitjans de comunicació, un fet que feia molt de temps que no passava a la ciutat. El club ha demanat una altra reunió amb la Generalitat, i mentrestant continua avançant en la seua idea.

Les garanties econòmiques

La part més important, lògicament, és el finançament. Els 80 milions de CVC foren una gran ajuda per a poder pensar que es podrien reprendre les obres, però no va ser suficient perquè la resta dels diners estaven molt en l’aire, és a dir, la Generalitat no considerava que hi haguera garanties econòmiques per a tornar a construïr el Nou Mestalla. No obstant això, Sean Bai està segur que ara sí.

Pendents de l’ATE

Segons eldiario.es, CaixaBank, un dels finançadors principals del projecte amb 15 milions d’euros, ha ficat una condició perquè la seua ajuda es mantinga: que es renove l’ATE. El club està segur que serà així, ja que encara està dins dels 90 dies que el Govern donà de marge per a presentar un projecte seriós i realitzable, i pensen fermament que serà este.

Renovacions i contractes

El València ha actualitzat els compromisos amb els seus finançadors, ha renovat el contracte amb CBRE Real Estate; l’empresa immobiliària que està venent els actius de l’antic Mestalla i està buscant la fórmula perquè l’estadi arribe a les 70.000 localitats. La intenció respecte al Nou Mestalla amb Sean Bai és una altra, però ara falta saber com d’allargada és l’ombra d’Anil Murthy.