Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Braulio Vázquez analitza en profunditat el mercat del València

Per Alex Alfaro · 07 Septembre, 2023

El director esportiu d’Osasuna, Braulio Vázquez, pare del jugador del València CF, Jesús Vázquez, que hui s’ha absentat de l’entrenament per unes molèsties, i ex director esportiu del conjunt de Mestalla durant la dècada passada, ha analitzat la delicada situació del club en Ser Deportivos València.

Què li sembla Roman Yaremchuk?

Amb els davanters, ha marcat molts gols en el passat. En la selecció m’agradava bastant, té un perfil rematador. Supose que intentarà recobrar ací la confiança. És un perfil que el València no tenia. Ho veig com un home d’àrea.

Què li sembla Selim Amallah? Vosté van intentar fitxar-ho?

Amallah és un gran fitxatge, pot fer gols. A Vitòria va eixir i es va notar. Li donarà molt al València. Sí, era un jugador que volíem, però el nostre centre del camp està conformat i si arriba Amallah bloquejava a algun dels joves. Tenim 6 futbolistes per a eixe lloc. Va ser una possibilitat sí, però no ens llancem perquè en caure eliminats de la Confererence no teníem tantes competicions.

Com s’organitzaria un centre del camp amb ell, Pepelu, Javi Guerra….?

Amallah, Pepelu i Javi Guerra són bons futbolistes. No tots poden jugar tots els minuts. Amb cinc canvis necessites tindre titulars en la banqueta perquè amb cinc canvis pots canviar el 50% de l’equip, pots canviar l’esdevenir de molts partits.

Falta un migcampista? Un Albelda?

Esteu obsessionats amb el doble pivote Albelda-Baraja. Pepelu-Javi Guerra pot ser el doble pivote del futur del València. El centre del camp és el punt fort del València.

Què li sembla Mosquera?

Va coincidir amb Jesús en les categories inferiors, ho he vist mil vegades. Cristhian té un pefil Premier per al futur. Té altura i és coordinat. Haurà de passar un peatge. En Mosquera crec moltíssim.

Què li sembla el futur del seu fill?

Per a créixer la gent jove ha de competir. Si un té els seus peatges no pot millorar. Volia que isquera i no puc fer res més. El València ja sap el que pense. No et puc confirmar que el València li va dir als seus agents que eixiria si Gayà renovara. No dic que haja de jugar perquè per a això està Baraja, jo només dic que necessita jugar, tindre minuts, es cride Jesús, Mosquera…

Creu que el València està per a lluitar per la permanència?

El València l’únic partit que no ha estat bé es l’Alavés, però davant nosaltres va estar més prop de guanyar.

Vindria al València?

És un club super atractiu per a jugadors i per a directors esportius…