Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Bones notícies en l’entrenament: només tres baixes per problemes físics

Per Alex Alfaro · 13 Gener, 2023

El València ha tornat als entrenaments en el matí de hui a la a la Ciutat Esportiva de Paterna després de l’aventura a Aràbia on el València es va quedar a dos penals de jugar la final del pròxim diumenge a les 20.00.

Com ja informarem durant el dia d’ahir, Lato, Almeida i Lino van acabar amb molèsties el partit i no van tindre un altre remei que el d’eixir substituït. Va ser un partit de molta exigència a nivell físic i que es va pagar. No obstant això, fonts del club asseguraven que eixes molèsties eren únicament unes punxades que, a priori, no hauria d’anar a més.

Durant el matí de hui l’entrenament ha acabat sense problema per a estos tres jugadors i han entrenat a les ordres de Gattuso sense cap  contratemps. Per tant, el valencianisme respira perquè no haurà de sumar un altre jugador a la llista de baixes de la infermeria que ja està prou ocupada amb Nico i Samu Castillejo.

L’únic futbolista que ha sigut baixa en l’entrenament és Marcos André. No va entrar en la convocatòria enfront del Reial Madrid perquè els seus problemes en el genoll no van cessar i hui ha entrenat en solitari. La idea és que puga estar enfront del Sporting però de moment li continua fent mal el genoll i estarem atents a com evoluciona