Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja perfila la seua alineació contra Las Palmas

Per Alex Alfaro · 14 Agost, 2023

Baraja estava segur que el seu equip anava a competir contra un rival potent en l’inici de lliga. Els dubtes estaven en la resposta física, pel rival i la calor, i en la capacitat de resistència davant un rival amb millor plantilla. A l’espera del tancament del mercat, l’entrenador val·lisoletà va repetir, amb tranquil·litat i des de la força d’una victòria com la de Sevilla, que l’equip necessita més jugadors.

Una de les decisions que van marcar l’onze del ratpenat en la primera jornada de lliga va estar en la posició de Diakhaby. Va haver-hi debat en les xarxes respecte a la suplència de Javi Guerra i al sistema del Pipo en un onze amb tres centrals.

El tècnic va agranar just abans del partit les crítiques a la suplència de Guerra. “Té molèsties”, va comentar, resolent el malentés. Després, quan va arrancar el partit i malgrat que l’alineació oficial que es va facilitar a DAZN anticipava un sistema amb tres centrals, ‘Diakha’ va formar al costat de Pepelu en un doble pivote que va resultar reeixit.

Baraja vol que esta temporada Diakha alterne l’eix de la defensa amb el centre del camp. És un dels canvis que pretén per a este curs i que sospitava durant la pretemporada. Divendres que ve, en la segona jornada de lliga davant l’UD Las Palmas, Diakha compta amb moltes opcions per a repetir en eixa demarcació.