ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les opcions del València per a comprar a Peter Federico

Per Blanquinegres · 01 Juny, 2024

El València ha de decidir en els pròxims dies quines decisions pren amb el porter Cristian Rivero, que acaba contracte el pròxim 30 de juny, i l’extrem Peter Federico, l’opció de compra del qual al Reial Madrid expira eixe mateix dia.

Sembla que la primera decisió, la que té a veure amb la porteria, la tenen clara en el club i Rivero ja es va acomiadar de la plantilla en el menjar previ a la finalització de la competició. A Rivero li agradaria quedar-se en club però ningú li ha comunicat res i el Tenerife li espera.

Així mateix, el conjunt valencià guarda una opció d’uns dos milions d’euros sobre Peter Federico, un extrem que va recalar en el club el passat mercat d’hivern i que des de llavors ha participat en quinze trobades de lliga.

El jugador nascut a Madrid i amb passaport espanyol i dominicà ha sigut important en els últims de Lliga i s’ha fet amb la titularitat en cinc ocasions, quatre d’elles després de la lesió de Fran Pérez.

El futbolista va disputar el seu millor partit davant el Barcelona, quan, malgrat fallar un mà a mà davant el porter alemany Marc André Ter Stegen, va filtrar una pilota a Hugo Duro perquè anotara el primer tant del València i, minuts després, va forçar el penal que posava per davant als de Baraja. Per tant, el València ha de prendre una decisió i optar entre adquirir al futbolista pagant uns dos milions d’euros o que torne al Reial Madrid.

No obstant això, des del València afirmen que fins als últims dies de juny no prendran la decisió sobre Peter Federico i no descarten intentar una negociació amb el Reial Madrid per a rebaixar el preu.