ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Ferran Torres contesta si vol tornar al València

Per Blanquinegres · 01 Juny, 2024

El passat 21 de gener, Ferran Torres va marcar el seu últim gol com a jugador del FC Barcelona. Este dilluns 27 de maig, el valencià ha entrat en la convocatòria de Luis de la Fuente per a l’Eurocopa de 2024. No pot ser una sorpresa la seua citació, perquè sempre ha rendit a bon nivell amb la selecció espanyola, però la veritat és que el seu nivell en els últims mesos, marcats per una lesió muscular, ha baixat de manera considerable.

Així doncs, Torres porta sense festejar un gol des d’aquell hat-trick en el Villamarín el 21 de gener. Un total de 12 partits seguits sense veure porteria i sense participar en cap gol, més de quatre mesos entremig i, encara així, un lloc en la llista de Luis de la Fuente per a l’Eurocopa.

En les hores prèvies a acudir a la crida de Luis de la Fuente, Ferran Torres ha atés els companys d’À Punt per a expressar que el seu desig sempre ha sigut el de tornar al València: “Moltes ganes de concentrar-me i d’iniciar la preparació perquè comence la Eurocopa com més prompte millor. Vull donar la millor versió i segur que farem una cosa gran. Des que em vaig anar d’ací sempre ho he dit i sempre ho diré: soc del València i tant de bo algun dia tornar”