ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja parla sobre tota la polèmica al voltant del cas Vinicius

Per Alex Alfaro · 10 Novembre, 2023

Baraja totalment al marge. No vol que gens extraesportiu es cole en el vestuari. Res. Rubén Baraja és gos vell i sap que una distracció al Bernabéu pot costar car. El cas Vinicus, la carta als aficionats, el racisme… res li desvia d’un camí esportiu. “Vinicius és un jugador de classe mundial. El nostre plantejament és anar a un partit, no a una guerra. No portarem ni escut ni casc”.

Preocupació Vinicus, la carta, el racisme

“Jo no tinc eixa preocupació del que s’està generant al voltant del partit. Anem a Madrid a jugar un partit de futbol. No em preocupa res més. Hem de tractar de fer les coses bé davant molts rivals i un d’ells és Vinicus. Això de l’any passat ens ha de servir per a aprendre. Som l’únic club que va ser sancionat. Vam haver de defensar-nos de coses que no som. Va ser desagradable. Hem passat pàgina com a club i afició i hem complit la nostra sanció de tres partits”.

El focus posat en el que va ocórrer a Mestalla, en Vinicius

“És jugador del Madrid amb grans habilitats, però no està ell soles. No li donaré més importància de la que té. Cadascun és conseqüent amb la seua manera d’actuar. La meua manera d’actuar és competir. Hem dit moltes vegades que no podem estar defensant-nos de coses que no som. Cal passar pàgina. Hi ha coses que vivim allí que no ens van agradar i tenim dret a dir el que pensem. Però no estaré tot el dia parlant dels mateix. La veritat només té un camí. El que es va demostrar que un grup reduït va ser racista amb un jugador del Madrid. Però no podem admetre que ens acusen a tota la graderia, als jugadors, a l’entrenador…”

Arriba en el millor moment i bones sensacions

“Mai se sap on estan els punts. Ens plantegem això com un desafiament. Estem en un gran moment i pensem a fer un partit gran. Volem guanyar i fer-nos sentir ambiciosos i valents. Aquest partit té molt a guanyar”