ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja parla de forma molt crítica de la situació del mercat

Per Alex Alfaro · 06 Agost, 2023

Rubén Baraja ha parlat en roda de premsa de forma molt clara referent a la situació de mercat en la qual està clavat el València. Ha parlat de les necessitat grans que té la plantilla i que “no es pot normalitzar aquesta situació a sis dies de començar La Liga”

Valoració de la plantilla

“Jo crec que al final hem de fer una valoració real. La nostra realitat és dura. És difícil. Confie en el procés del mercat, és una obvietat que l’equip necessita reforçar-se. La prioritat és tindre a 31 d’agost el millor equip possible”

Realitat

“Hi ha una realitat que cal saber. El mercat tots entenem com està. No és només del VCF. Necessitem reforçar-nos i portar jugadors sobretot a dalt. Necessitem gol i jugadors per fora que ens donen desequilibri. Valorarem a 31 d’agost”

Parlar clar

“A 1 de setembre serem molt sincers amb l’afició. Si alguna cosa no m’agrada fer és no ser transparent i no explicar la situació real. Però hem d’esperar a saber quina és la composició final de la plantilla. És una situació complicada”

No podem normalitzar

“No podem normalitzar que a 6 dies que comence LaLiga ens falten tantes peces. Però sabem que el mercat serà llarg i aconseguirem reforçar-nos”

5/6 fitxatges

“És una obvietat que necessitem jugadors per fora i a dalt. Necessitem 5/6 jugadors, però no és una qüestió numèrica. No gestione el club però això és una obvietat. Ens hauria agradat tindre altres possibilitats però hem d’acceptar el que tenim”