Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja contesta si l’objectiu és evitar el descens

Per Alex Alfaro · 07 Septembre, 2023

Durant el matí de hui, el València ha fet coneixer als mitjans de comunicació que el “local management” havia decidit no convocar una roda de premsa post-mercat en la qual donar explicacions sobre una de les pitjors finestres del llarg historial de Meriton Holdings a València. 

Així mateix, com també han anunciat des del club, la presidenta Lay Hoon ha concedit una entrevista als mitjans oficials del club per tal d’explicar a l’afició valencianista el vergonyós mercat de fitxatges que ha portat a terme el club de Mestalla durant aquest estiu.

L’objectiu d’aquesta temporada

No vull parlar d’una posició concreta en la classificació. Per a ser realistes, el nostre objectiu per a aquesta temporada és treballar intensament i millorar amb el propòsit de continuar en Primera Divisió i assegurar-nos no tornar a patir com la temporada passada.

Una vegada ho aconseguim, estic segura que l’equip aspirarà a ser encara millor i a aconseguir el màxim possible dins de les nostres possibilitats. Confiem plenament en l’entrenador i en l’equip. Estem alineats amb Rubén Baraja i esperem que continue amb la bona feina que fa. Amb el treball dur del tècnic, el compromís de l’equip i el suport incondiconal de tots els nostres aficionats podrem aconseguir-lo junts.

Parla Rubén Baraja

Baraja s’ha parat a l’eixida de la Ciutat Esportiva de Paterna i ha contestat a les preguntes dels companys de El Chiringuito. Veig al vestuari com sempre: animat, motivat i amb moltes ganes de fer les coses bé”, ha assenyalat sobre l’estat anímic de la plantilla.

Sobre l’objectiu, Baraja no ha alçat la veu i ha explicat que “tenim els nostres objectius i el club els ha marcats. A partir d’ací intentarem treballar per a millorar l’equip i estar a l’altura de l’afició”