Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

PRIMER EQUIP  

Bakkali i Siqueira tornen a calçar-se les botes

Per Blanquinegres · 04 Agost, 2016

Més d’un mes ha tingut que passar per vore a Guilherme Siquiera i Zakaria Bakkali amb la camiseta oficial del VCF 16/17. Tots dos jugadors sumaren en el dia d’ahir els seus primers minuts de la pretemporada valencianista al partit acabat amb empat a ú davant el Bournemouth.

Va ser a la segona part quan Pako Ayestarán va travessar per donar entrada al belga i al brasiler per a l’ala esquerra del VCF. Cal recordar que la seua presencia en la primer part de la pretemporada blanquinegra a Venlo va vores compromesa per les lesions i molèsties que provocaren treballs específics a la Ciutat Esportiva de Paterna.

Vist el vist, pareix que el tècnic basc del VCF ja pot comptar amb els dos jugadors dins de les poques novetats amb la que pot provar. Sobretot en el cas de l’extrem belga hi ha molta més confiança després de vore l’estiu de sacrifici que ha passat el jugador condonant part de les seues vacances per posar fi als problemes al pubis que la temporada passada li deixaren en multitud d’ocasions K.0.