Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les milionàries pèrdues en borsa de Peter Lim en les seues empreses asiàtiques

Per Alex Alfaro · 13 Gener, 2023

Peter Lim continua perdent diners en pràcticament totes les empreses que controla com a principal accionista. Parlem de Thomson Medical Group (TMG), Secura Group (SECU) i TMC Life Sciences Berhad (TMCLS), els tres gegants asiàtics que controla el magnat de Singapur i que, segons ha recollit el mitjà de comunicació València Plaza, han perdut de manera conjunta una quantitat pròxima als 77 milions d’euros. Thomson Medical i Secura cotitzen a Singapur mentre que l’última cotitza a Malàisia.

Sciences Berhad, única empresa que no cotitza a Singapur, va ser una excepció ja  que va saldar el passat exercici en positiu, en repuntar un 18,9% per a recuperar pràcticament el 19,7% de caiguda de 2021.

D’altra banda, TMG ha sigut la pitjor parada en l’any 2022. Les pèrdues van arribar fins als 111 milions d’euros Una circumstància que es va agreujar des del passat un de setembre, quan Kiat Lim -fill del magnat singapurense- va prendre el control de TMG.

Respecte a Secura Group, va baixar en la Borsa de Singapur un 2,5% al llarg de 2022 per a reduir la seua capitalització fins als 18,80 milions d’euros.