ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els tres equips que volen a Pepelu

Per Alex Alfaro · 29 Juny, 2023

‘Hi ha cas Pepelu’. El València vol fitxar el jugador franquícia del Llevant UD Pepelu aquest estiu. El club treballa en la incorporació del migcampista valencià davant la necessitat de l’entitat granota de vendre jugadors.

L’operació està en marxa i els contactes entre les dos parts es porten produint des de la setmana passada. Ara mateix no hi ha negociació com a tal. Segons ha pogut saber Blanquinegres, el Llevant no negocia pel futbolista i remet als 5 milions de la seua clàusula de rescissió.

Pepelu va renovar amb el Llevant el 9 de juny de 2022 per deu temporades fins al 30 de juny de 2032 amb una clàusula de rescissió de 5 milions d’euros. El futbolista també té ofertes d’altres clubs espanyols i de l’estranger. Una d’elles del Getafe, segons ha pogut saber aquest periòdic, molt per davall de la seua clàusula.

La diferència està en un milió d’euros

El València ha presentat de moment ofertes extraoficials que superen els tres milions d’euros però el missatge de Quico Catalán continua sent el mateix: “només eixirà per la clausula“. No obstant això, la situació del Llevant a nivell econòmic és molt delicada i és el València qui té el control de la situació.

El Llevant està obligat a vendre als seus principals actius a conseqüència de la seua delicada situació econòmica. El club s’està preparant per a perdre a les seues estreles des que l’equip no va aconseguir l’ascens a primera divisió. Pepelú és des d’eixe dia un dels principals candidats a ser una de les vendes. El València ho sap i ho vol.

Hi ha més equips

Tal com ha informat El Desmarque, el València CF no està només en la carrera pel migcampista. A part de l’entitat valencianista, té altres doss ofertes. Això és el que se li va traslladar a Felipe Miñambres per molt que el president diguera ahir que no sabia res. Segons el Llevant UD, no eixirà llevat que aquesta es pague de manera íntegra i, com va dir Quico, “si el València CF el vol, són 5 milions al comptat i si volen terminis, la xifra augmentarà”. Un d’eixos equips interessats juga l’Europa League. Altre equip és el Getafe, que porta temps demostrant el seu interés en Pepelu i sumat al València, són els tres equips que tenen més opcions de que Pepelu juegue ahí la pròxima temporada