Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els àrbitres per al Reial Madrid València de Supercopa

Per Alex Alfaro · 09 Gener, 2023

L’RFEF acaba de fer oficial els àrbitres que dirigiran les semifinals de la Supercopa d’Espanya entre el Madrid i el València i el Betis – Barcelona. Respecte al partit del València, l’àrbitre principal serà Alejandro Hernández Hernández i mentre que en el VAR estarà Xavi Estrada Fernández.

Hernández Hernández és un vell conegut del València ja que ha arbitrat un total de 24 partits. L’últim, la gran final de Copa del Rei en La Cartuja que es va resoldre en penals enfront del Betis. En el compute global, 7 victòries, 8 empats i 9 derrotes.

La nova tecnologia VAR que s’aplicarà en la Supercopa

La Supercopa d’Espanya comptarà amb una novetat per a l’edició de 2023. L’RFEF ha decidit implantar la tecnologia del fora de joc semiautomàtic que ajudarà als àrbitres del VAR per a detectar si un jugador està o no en posició antireglamentària. Això sí, la Federació segueix sense recuperar la tecnologia de gol que va estrenar en 2020. Este dimarts, Medina Cantalejo i Clos Gómez explicaran com s’utilitza este fora de joc que s’utilitzarà per primera vegada en el futbol espanyol.

L’aplicació del fora de joc semiautomàtic es posarà en pràctica en els tres partits de la Supercopa, amb una tecnologia molt similar al que va haver-hi en el Mundial i que va ser valorada de manera positiva. Cap campionat domèstic ha utilitzat, fins al moment, el fora de joc semiautomàtic, encara que Itàlia està decidit a posar-ho en pràctica en la Sèrie A.