Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València ofereix ser ambaixador del club a Vicente Rodríguez

Per Blanquinegres · 31 Desembre, 2022

El València continua treballant en recuperar símbols del valencianisme per a unir cada vegada més el club als seus aficionats. Un aspecte que es va deixar completament de costat amb Anil Murthy en la presidència del club però que s’ha intentant recuperar amb gestos com tornar a les Juntes d’Accionistes amb 7 accions.

Tal com ha informat la Cadena SER, el València CF ha proposat a Vicente Rodríguez la possibilitat d’incorporar-se al club com a ambaixador. És més, ja s’ha produït una reunió entre Lay Hoon i l’exfutbolista i ara mateix és Vicente qui ha de prendre una decisió.

Vicente és una autèntica llegenda del València C.F. Des de la seua arribada l’any 2000, ha completat més de 400 partits i ha alçat dos lligues, una Copa de la UEFA, una Supercopa d’Europa i una Copa del Rei. No obstant això, també ha tingut una segona etapa en la secretaria tècnica al gener de 2016 arribant a ser el responsable i número u de la direcció esportiva. Va abandonar el club en 2019 per discrepàncies amb Pablo Longoria i ara mateix exerceix com a comentarista en DAZN. S’espera una resposta definitiva a la proposta en els pròxims dies.