ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Capoue sobre el no fitxatge pel València: “Faltava la paraula de Peter Lim”

Per Javi Richart · 16 Octubre, 2023

Amb el fitxatge de Pepelu, s’ha oblidat la falta d’un migcampista defensiu al València CF. En canvi, el conjunt che va estar molts anys sense un jugador d’eixe perfil després de l’eixida de Kondogbia i Coquelin. Étienne Capoue va ser el nom que més va sonar per a reforçar la medul·lar a l’època de Javi Gracia. Així explicava el futbolista francés el seu no fitxatge per l’equip de Mestalla al 2020 a una entrevista amb Cristina Bea per a Relevo.

“Recorde que estava trist per no anar al València, perquè estava a punt. Estava tot fet, faltava la paraula de Peter Lim i de sobte va dir: ‘No vull’. Aleshores, vaig tornar al Watford, vaig fer quatre mesos i… (fa una pausa i dirigeix la mirada i les mans cap amunt), gràcies a Déu el Vila-real em va cridar, en dos dies estava fet i quatre dies després estava jugant”, recorda Capoue.

De fet, fa aproximadament un any, el futbolista francés ja va parlar al diari AS sobre la seua possible arribada a Mestalla: “En la vida mai saps, jo visc les coses cada dia. Vaig estar a un pas del València, de vindre a Espanya amb l’enemic. Sis mesos vaig arribar al Vila-real, un club i un lloc en el qual soc molt feliç amb els meus companys”.

A més, en eixa ocasió va parlar d’un exvalencianista amb el que té molt bona relació: “Parejo em va ajudar molt, des del primer dia va intentar que tot fora més fàcil per a mi. Dins i fora del camp tenim una amistat molt bona. És un jugador increïble, un dels millors“.