ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Albelda analitza l’objectiu i la plantilla del València

Per Alex Alfaro · 13 Septembre, 2023

Albelda és un dels analistes que sempre mostra la seua opinió sincera i clara del que ocorre en el club de Mestalla. És més, és una de les poques llegendes que ha rebutjat treballar en el club de Mestalla. Durant el dia d’ahir va analitzar la situació en la qual es troba el club en una entrevista per als companys Deportes COPE València

Deixar en la banqueta a Cenk: “Amb tots els respectes, no és que estigues asseient a Ayala per a posar a Mosquera. És que els minuts que se’ls estan donant a Cenk els ha de jugar Mosquera”

Mosquera o Cenk: No deuria ni existir debat sobre si ha de jugar Mosquera. Quan Cenk va arribar al València, tenia més o menys el mateix bagatge que Mosquera; però això és això de sempre: si ve de fora ho acceptem més que si són de casa”

Desinversió de Peter Lim: “Quan hi ha un propietari, hi ha vegades en les quals decideix posar diners i altres en les quals no. I eixe és el risc que hi ha quan embenes el club”

Objectius: “Veient el que estava passant aquests últims anys i el que va passar la temporada passada, feia falta que isquera Lay Hoon a dir que l’objectiu era la permanència? Baraja té molta mà esquerra; però pot eixir a roda de premsa i dir el que vulga sobre l’objectiu que ell creu que ha de tindre el club. Jo és que només tinc mà dreta…”

Vendre jugadors: El València sempre ha sigut un club venedor. Eixe no és el problema. El que cal fer és un treball per a ser el millor venedor i el millor comprador

Les promeses de Lim: “Heu escoltat a Peter Lim dir que anava a posar tots els diners del món? No hi havia res signat. Va ser el que ens van vendre Salvo i Aurelio Martínez”