La millor informació del ValènciaCF en valencià

Així està la negociació entre Cavani i la Reial Societat
,

Així està la negociació entre Cavani i la Reial Societat

COMPARTIR

El València C.F i la Reial Societat són els dos equips que es troben barallant en este moment del mercat per fer-se amb els serveis d’Edison Cavani la pròxima temporada. L’uruguaià encara no s’ha decantat per cap de les dues opcions i es troba també a l’espera de saber si el València puja finalment la seua oferta o es planta.

Segons ha informat el portal de Twitch Jijantes, ara mateix Cavani no és la primera opció de la Reial Societat. Com el propi Joki Aperribay (president de la Reial Societat) en declaracions a Movistar Plus, ara mateix “cal treballar amb els que estan. Quan vinga, si és que va a vindre algú…parlem. No obstant això, hi ha més opcions que Alexander Sørloth i Edison Cavani”

A més, i com ha informat el Diari AS, la Reial Societat també es troba en negociacions per Ayoze Pérez, mentre que l’arribada d’Alexander Sørloth es troba molt prop d’arribar cedit. Tot això no elimina de l’equació a Cavani, ja que l’equip basc té molts bitllets frescos en el calaix després de la venda de*Isak.

La pilota es troba en la teulada d’Edison Cavani, que serà qui ha de prendre una decisió durant les pròximes hores.