Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Així està la taula de negociacions de Suso Gª Pitarch

Per Blanquinegres · 13 Juny, 2016

Cristian Año/Víctor Quilis

A dia de hui, com ben bé es sap, l’operació eixida lastra qualsevol operació de futur que el Club valencianista vullga realitzar. Però això no pot ser motiu d’estar amb els braços creuats fins que arribe el moment del desbloqueig. Així que Suso i el seu equip de professionals fins ara només poden acumular informes sobre aquelles posicions que cal apuntalar de cara a la propera temporada.

Una per una, des d’este línies tractarem de donar-li llum a eixes posicions que des d’els últims dies es tracten de reforçar amb les clàssiques i anhelades incorporacions del mercat estival. Des de darrere per construir el VCF de la 16/17 fins a les zones d’atac que han de tornar a nodrir a Paco Alcácer cap als gols.

Partint des de la defensa. El VCF ha de tornar a recuperar les credencials que fa dos temporades va mostrar amb la figura de Nicolás Otamendi i el seu acompanyant Mustafi. Els noms de Raul Albiol o el de Gustavo Gómez son els que hui ocupen les primeres places per apuntalar la saga blanquinegra.

Raul Albiol

El cas del de Vilamarxant fa indicar que serà el culebró de l’estiu en l’apartat d’arribades. El president del Nàpols, el senyor Di Laurentis, tot i que ja ha posat preu per el seu central, no ho posarà gens fàcil. El jugador i el seu entorn son clars a l’hora de mostrar la voluntat total de tornar a ser blanquinegre després d’haver tingut que marxar fa ja 6 anys cap al Reial Madrid i passar per Itàlia.

Gustavo Gómez

El paraguaià, Gustavo Gómez, és l’altre nom que des d’Argentina sona en força per arribar a Mestalla este mateix estiu. A Argentina, fonts consultades per este mitjà, parlen de que l’oferta d’Espanya és la millor i la que el jugador vol sentir, sent este Club, el VCF. Un jugador que des d’ara podrà preparar el seu futur ja que la seua participació a la Copa Amèrica ja ha arribat a la seua fi. La xifra que Lanús, el seu Club, entén per atendre són els deu milions de dòlars, set d’euros que cap equip, ni Besiktas, ni Porto han presentat per el central.

Ignacio Camacho

La zona ampla del camp valencianista també necessita participar d’esta remodelació. Estes posicions del centre del camp presenta multitud de noms i tots de diferents talls, defensius, d’atac, amb visió de joc… Per això un dels noms del que Suso viu enamorat i del qual ja es ve parlant des de fa setmanes és el d’Ignacio Camacho. El jugador del Màlaga és una de les opcions que més treballada es troba. Des de fa poc, les condicions canviaren a partir de que el conjunt de Martiricos adquirira el 100% del drets del jugador i per tant el pagament de la clàusula siga l’única formula per fer al Màlaga eixir de la seua posició. El conjunt de la Costa del Sol vol mantenir-se fort per donar una bona imatge cap a la seua afició tractant de mantenir la il·lusió generada per l’arribada de Juan de Ramos a la banqueta de la Rosaleda. A més a més el jugador no vol eixir de males maneres del conjunt ‘boquerón’, així que 20 milions o res. Un preu que serviria per completar el joc junt a un Dani Parejo que podria vore amb bons ulls tindre un competidor.

Amadou Diawara

D’altra banda, la negociació amb Diawara, el jove de 18 anys, no és gairebé fàcil. El seu actual equip, Bolonya, demana una xifra que envolta els 15 milions d’euros, un preu que no està dispost a pagar el Director Esportiu del VCF. Costarà arribar a un acord, ja que altres equips també lluiten per fer-se amb el jugador i el Bolonya no acceptarà qualsevol preu a no ser que siga una oferta important, tal com va dir Marco Di Vaio, exjugador del València i actual Director Esportiu del club italià.

Filip Kostic

La llista per a reforçar els extrems blanquinegres comença amb el nom del serbi Filip Kostic. El jugador del Stuttgart interessa molt al València CF a causa de la no continuïtat de Denis Cheryshev. El seu agent ja va visitar Mestalla setmanes enrere i el jugador i club blanquinegre ja tenen un acord. La negociació pel serbi pareix estar arribant a la seua fi i Suso tracta de rebaixar les altres pretensions dels club alemany i aconseguir el seu fitxatge per poc més d’uns 10 milions d’euros, quan el preu inicial era de 20.

 

El mercat de fitxatges ja fa dies que està en marxa i el VCF encara no ha pogut vendre cap jugador ni fer-se amb cap altre, encara que hi haja diverses negociacions iniciades. El principal problema és el preu que demanen els clubs pels jugadors que Suso manté en la seua llista de fitxatges, ja que ronden els 15-20 milions i el que es pretén és fer una plantilla competitiva però més econòmica.

Fichajes Suso1617