Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Yunus es planta i opinions diferents en el club sobre la seua venda

Per Alex Alfaro · 26 Juliol, 2023

En els primers dies de concentració a Suïssa, el migcampista estatunidenc, amb passaport italià, no es va entrenar amb els seus companys per un problema a la cama, però al seu cap està la forta crida del mercat. És evident.

Yunus ja ha expressat la seua voluntat al València: vol eixir, i fitxar pel Milan. I li ho ha demanat clarament. El camí, entre les parts, ha acabat. La negociació entre el club italià i el València porta setmanes, quasi un mes, però entre un estira-i-arronsa continu, no es desbloqueja. Peter Lim no deixa que marxe.

Ahir per exemple va ser vist pels corredors del camp del St Gallen encara que amb roba de carrer ja que no va estar convocat. Segons va poder saber Blanquinegres, la direcció esportiva del València ja hauria acceptat la primera oferta per Yunus no obstant això Peter Lim va decidir posar un preu molt més alt.

El València va rebutjar la segona oferta i es troben a l’espera que des d’Itàlia augmenten encara més el seu oferiment pel mitjà acampador. El València necessita vendre i vol fer-ho amb rapidesa per a poder desembossar el mercat.