ACTUALITAT  

El València fixa en 35 milions el valor de Mamardashvili

Per Mauro Pérez · 21 Maig, 2024

El València CF ha fixat un preu mínim de 35 milions d’euros per a la venda de Mamardashvili. Fins a la data, el club no ha rebut cap oferta que aconseguisca eixa quantitat.

Mamardashvili, de 23 anys, ha sigut una figura clau en l’equip des de la seua arribada. El seu acompliment sòlid i les seues impressionants habilitats sota els pals han cridat l’atenció de diversos clubs importants a Europa. És per això, que el club sap que li arribaran moltes ofertes pel que han taxat al porter en 35 milions, i a partir d’ací parlaran amb els clubs, ja que de moment no han rebut cap oferta que s’aproxime al preu fixat, tal com ha informat SER Deportivo València.

Malgrat l’interés que han mostrat diversos clubs pel porter georgià, cap proposta ha complit amb les expectatives econòmiques establides. A més, la primera oferta del Newcastle entre fixos i variables no arriba al mínim que demana el València, encara així tot sembla indicar que el porter georgià no tardarà a eixir de Mestalla. Sabent els clubs que liciten per Mamardashvili, i que coneixen el preu mínim pel qual el València deixaria marxar al porter, és qüestió de dies en què arribe una oferta formal per ell.