Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Willian José és una possibilitat real per al valència

Per Sergio Roig · 19 Agost, 2021

El València va a la recerca d’un davanter després de l’eixida de Kevin Gameiro. José Bordalás té clar des del primer moment que el seu davanter favorit és el brasiler Marcos André. No obstant això, la contínua negativa del Reial Valladolid davant les ofertes que li presenta el València, el club de Mestalla està començant a treballar en altres possibles opcions per a aqueixa parcel·la.

Willian José, una opció real

Segons han informat els companys de la cadena COPE aquest mig dia, la Reial Societat estaria disposada a negociar una cessió amb una compra obligatòria pel davanter brasiler. Actualment, el conjunt de Sant Sebastià no compta amb el davanter i li està buscant una possible eixida de l’equip.

El València comença a pensar en altres opcions després d’haver-se trobat un nou rebuig per l’equip val·lisoletà. L’última oferta del club ché per Marcos André ha sigut de 8 milions d’euros i el president del Valladolid, Ronaldo, ha rebutjat aquella quantitat. Des del club valencianista es comencen a obrir altres possibilitats per si no pot acabar venint o, qui sap si per a fer-li pressió al conjunt de Pucela i no puga estrényer tant la corda.

Doble nacionalitat

El davanter de la Reial compta amb el passaport espanyol i, per tant, té la doble nacionalitat. D’aquesta manera, seria una opció més viable pel fet de no ocupar cap plaça d’extracomunitari que, hui dia, estan completes.

En les últimes hores han sonat interessos per Maxi Gómez des d’un equip francés i per Kang In des de Granada i l’estranger. És precís que algun dels dos jugadors abandone el club (o els dos) per a deixar lloc als possibles fitxatges extracomunitaris que intenta signar el València.