ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València va pagar a nou mitjans de comunicació en publicitat

Per Blanquinegres · 03 Maig, 2024

El València va dur a terme una campanya de publicitat en diferents mitjans de comunicació en els últims moments de la temporada passada. En la situació més delicada de la història del club, es van invertir més de 40000€ més la comissió de l’agència de comunicació per a fomentar que l’aficionat animara i deixara a un costat les protestes contra el màxim accionista.

Concretament, es va incrustar publicitat en fins a nou mitjans de comunicació en els mesos d’abril, maig i juny, tal com ha revelat el programa de ràdio “Tribuna Deportiva”. El departament de màrqueting va prendre la decisió de contractar una agència de comunicació amb l’objectiu de generar un ambient favorable per a l’equip. No obstant això, no va ser l’agència de comunicació qui va triar als mitjans de comunicació, si no que van ser seleccionats a dit per part del club sense atendre criteris d’audiència.

Els temes seleccionats per a la campanya de publicitat van ser el Tour de Mestalla, el Campus d’estiu, entrades per als partits de Sevilla, Madrid i Espanyol, a més del Centenari de Mestalla en el qual el club no va realitzar cap tipus d’inversió per a millorar les seues instal·lacions, que no han sigut pintades des de l’època d’Amadeo Salvo.

Segons Tribuna Deportiva, la Cadena SER (8000€), COPE (5000€), Onda Cero (4000), À Punt (3000€), Radio Esport (2500€), Diari AS (3500€), El Desmarque (2800€), Marca (2800) i Relevo (2600) van ser els mitjans de comunicació que es van beneficiar de la campanya de publicitat (xifres amb la comisió de l’agència de publicitat inclosa). Mentrestant, altres mitjans de comunicació amb visibilitat com Las Provincias, Levante EMV, Superdeporte, Plaza Deportiva, Tribuna Deportiva, 8 Mediterraneo, València Capital Ràdio o Blanquinegres no van ser triats pel club per a esta campanya.