ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Baraja: “Ens afavoreix que guanye l’Athletic, però són tot suposats”

Per Eva Tortajada · 05 Abril, 2024

Amb la més que desitjada victòria d’ahir a Granada, el València es situa en la setena posició de la taula i veu cada dia més tangible la possibilitat de disputar competicions europees la temporada vinent. El gol d’André Almeida cap al final de l’enfrontament va tornar l’esperança de l’afició després d’uns últims partits no tan favorables per al equip.

A falta de huit jornades, el València assoleix amb 44 punts eixe seté lloc que podria donar-li accés a la Conference League en cas que el Athletic Club (que ara mateix es troba en la cinquena posició) guanyara la final de la Copa del Rei que disputarà contra el Mallorca aquest cap de setmana.

Rubén Baraja mai ha volgut parlar d’Europa, conscient de la fràgil situació de l’equip i de que, al futbol, no es pot confiar mai en alguna cosa fins que no està assegurada al 100%. No obstant això, havent conseguit eixe seté lloc amb la final de la Copa per davant, eren d’esperar les preguntes sobre el resultat d’aquesta.

En l’entrevista post partit amb DAZN, Baraja va començar llevant-li importància a la situació, dient que, malgrat que “és veritat que estem en una bona posició ara”, encara queda molta lliga per davant, i el tècnic afegia que no creu “que siga gens important un resultat, jo espere que guanye qui més s’ho meresca”.

Així i tot, va terminar decantant-se a favor de l’Athletic i inclus mencionant la Conference League, encara que amb la seua pruència habitual: “Ens afavoreix que guanye l’Athletic perquè així si nosaltres quedàrem setens podríem entrar en Conference, però són tot suposats i valoracions. Mancant huit jornades, en queda encara molt perquè això puga succeir, llavors que guanye el millor”.